2022-2023 Ders Yılı Başvuruları Başladı

...

[21:22, 29.09.2022] Gülsüm Sezen: 2022*2023 DERS YILI BAŞVURULARI BAŞLADI!

...
Suffe İslami İlimler Merkezimizde 2022-2023 Ders Yılı Başvurları başladı.

Altı yıldır devam eden çalışmalarımız Elhamdülillah meyvelerini veriyor. Dört yıl Suffe'de Arapça ve İslami İlimler öğrenen kardeşlerimiz bugün iyi derecede Arapça konuşabiliyor, Kur'an-ı Kerimi anlayarak okuyabiliyor ve Hoca olarak görev yapabiliyorlar. Dört yılın sonunda diploma ve klasik kaynaklar için icazet verdiğimiz Suffe İslami İlimler Programını bitiren kardeşlerimizin bir kısmı akademisyenliğe başladılar bile. 

Suffe olarak hedefimiz önce İslam alemine ve genelde bütün insanlığa ilim talebesi yetiştirmek suretiyle faydalı olmaktır. Bütün gayretimiz budur. Dolayısıyla, çalışmalarımızı yürütürken ecdadın yolundan giderek dersleri klasik eserlerden okuyor, ilim talebesinden hiçbir ücret ve karşılık beklemiyoruz. Vakıf hizmetlerini ihya etmeye çalışıyoruz. Beklediğimiz tek karşılık ilme ve talebeye hizmetle Allahın rızasıdır.

Sizleri de bizimle birlikte ilim öğrenmeye ve öğretmeye davet ediyoruz.
[21:23, 29.09.2022] Gülsüm Sezen: Kendinize, ailenize, İslam alemine ve insanlığa hizmet ilimden, eğitim öğretimden geçer.

...
Neden Suffe'de eğitim almalısınız. Kendinize, ailenize, İslam alemine ve insanlığa hizmet ilimden, eğitim öğretimden geçer. Bu şuuru ve ilmi kazanmak için burada olmalısınız!