RAMAZÂN-I ŞERÎF PROGRAMI

Online Suffe Kapsamında Gerçekleştirilecek Programlarımıza Davetlisiniz!...

Esselâmu aleykum ve rahmetullah !

Yüce Rabbimiz'e bizi Recep ve Şaban aylarının ardından ayların sultanı Ramazan-ı Şerif'e eriştirdiği için hamd ederiz.

İlme ve ilim talebesine hizmet etmeyi düstur edinmiş vakfımızın Ramazan-ı Şerif vesilesiyle oluşturmuş olduğu online programları sizlere duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hucurat Suresi hıfz ve talim kampı, Tahavi akidesi kampı, 40 hadis-i şerif hıfz kampı, İslam ilmihalinden seçmeler programlarımızla bereketli bir Ramazan-ı Şerif geçirmeyi diledik.

Her ânı pek değerli olan bu mübarek ayı dolu dolu geçirmek isteyen tüm ilim sevdalısı dostlarımızı bize katılmaya davet ediyoruz !

Allah (ﷻ) vakitlerimizi dîn-i mübîn-i İslâm'a vakfetmemizi nasip eylesin, kalplerimizi ilmin nuruyla arındırsın ????

⤴Katılım için "Katılım Formunu" doldurmanız gerekmektedir.