KURBAN BAYRAMINDA YAPILAN YARDIM FAALİYETLERİ

*“Fakat unutmayın ki, onların ne etleri Allah’a ulaşır, ne de kanları. Fakat O’na ulaşan, yalnızca sizin iyi niyet ve samimiyetinizdir. İşte bu amaçla onları sizin yararınıza sunuyoruz ki, O’nun sizi doğru yola iletmesine karşılık, O’nun şanını yüceltip tekbir getiresiniz diye. Öyleyse güzel davrananları müjdele”. (Hac/37)*
Kurban bir yetimin bir Mahzun kalbin sevincine, mutluluğuna, duasına ortak eder bizi. Yoksulluk çekenlere ulaşan kurbanlar vesilesiyle fakir ile zengin aynı kurbanın sevap ve şükrüne nail olur...

Kurban bayramına sayılı günler kala başlattığımız yardım faaliyetimiz ile  Afrika’daki kardeşlerimiz bayram ettiler.
Bu bayram da Kenya’daki kardeşlerimiz için bayramı bayram yapma vaktiydi.
Kenya ’daki kardeşlerimizle kurbanınızı paylaşarak onlarla manevi olarak Bayramı bir arada geçirebildik, kurbanınızı bize teslim edip, vekalet yoluyla mazlum kardeşlerimize gönderdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun.

WIHU, Saglik-Der ve Mahmudiye Vakfı olarak gerçekleştirdiğimiz Kenya Kurban Organizasyonumuzu Allah'ın izniyle nihayete erdirdik. Organizasyonumuz kapsamında vakfımıza güvenerek vekalet veren kardeşlerimizden ve bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Bir sonraki kurban organizasyonumuzda buluşmak duası ile.

???? Kurban kesimi esnasında titizlikle çekilen videolar tüm kurban sahiplerine gönderilmiştir.